Om Kiesel Scandinavia

MHL 355 forside

Kiesel Scandinavia A/S er en skandinavisk virksomhed med speciale i salg af komplette (ofte specielle) løsninger, der omfatter opgaver løst med hydrauliske kraner, materialehåndteringsmaskiner og redskaber. Vi har også materiel til neddeling af biomasse og affaldsprodukter.

For at sikre vore kunder en komplet service tilbyder vi naturligvis også vedligeholdelse og reparation gennem et veluddannet team af montører.
De reparerer både fabrikaterne vi selv repræcenterer som Fuchs materialehåndtering og Fuchs minilæsser, Mantsinen, Genesis, Peterson, Morbark, Hammel, Sierra, Baljer og Zembrod, Neuson Ecotec og andre.

Igennem virksomhedens eksistensperiode (opstart 2001) er vi blevet leverandør indenfor brancher som metalskrot, metalstøberier, havne, shipping, nedbrydning, stenbrud, maskinstationer, entreprenører m.fl.

I samarbejde med Track Unit tilbyder vi en samlet servicepakke til alle vore kunder, hvor vi står for planlægning og overholdelse af service. Ring og få en uforpligtende snak.

Vi er en virksomhed i Danmark, med søsterselskaber i Norge, Sverige og Finland og et moderselskab i Tyskland. Disse selskaber, kan De også finde via links på denne hjemmeside.

Vi er altid friske på henvendelser, og giver Dem gerne uforpligtende tilbud.

Vi ser frem til at kunne servicere din virksomhed.

Kontakt os

Kiesel Scandinavia A/S - Kolding
Platinvej 22
6000 Kolding
Tlf.: 57 61 74 70

Kiesel Scandinavia A/S - Ringsted
Kobbervej 2, Benløse
4100 Ringsted
Tlf.: 57 61 74 70

TILMELD NYHEDSBREV

herborvi-kiesel2